Avantatges del Invisalign - Clínica Dental Barcelona, Estudi Dental Barcelona
Go to Top

Avantatges del Invisalign

Valoració

Ortodòncia invisible Invisalign

Pel fet que el pacient que requereix tractament d’ortodòncia per l’alineació dental,es veu en l’obligació de portar aquest tractament durant 24 hores al dia, durant molts mesos y en alguns casos més severs, durant diversos anys; els tractaments d’ortodòncia han evolucionat de tal manera, que l’ortodoncista pot alinear les dents de manera més còmoda i que la experiència sigui molt més agradable per al pacient.

Actualment el sistema d’ortodòncia invisible Invisalign, el pacient pot gaudir d’una gran quantitat d’ avantatges, quan comparem aquest sistema amb els mètodes tradicionals d’ortodòncia mitjançant brackets.

Avantatges de l’ortodòncia Invisalign

1. Invisalign és pràcticament imperceptible. En realitzar l’ ortodòncia utilitzant els alineadors transparents, el sistema permet que els que estiguin davant d’una persona amb Invisalign, no siguin capaços de percebre, que aquesta persona porta alguna cosa a la boca.

2. El tractament és molt còmode, el pacient no porta a la seva boca ni filferro, ni metalls.

3. El tractament és totalment innocu, ja que no hi haurà ningun tipus d’ irritació a la boca o genives.

4. Gràcies a què els alineadors transparents són extraïbles, el pacient pot continuar menjant i bevent com ho feia habitualment.

5. La higiene i la neteja diària de la boca, es pot realitzar amb completa normalitat, pel que serà molt millor en els pacients que utilitzen Invisalign, ja que podran fins i tot utilitzar el fil dental sense cap limitació.

6. Pel fet que Invisalign és un sistema d’alineadors transparents removibles i no requereix ser adherit sobre les dents, com els sistemes tradicionals, funciona perfectament en presència de corones de porcellana i/o ponts de porcellana, sobre els que no es poden adherir als brackets correctament.

7. Més d’un milió i mig de pacients han sigut tractats amb aquest sistema d’ ortodòncia invisible Invisalign, pel que queda més que demostrat, que és un sistema confiable i efectiu.

És important destacar que per arribar als resultats desitjats i gaudir de tots els avantatges que ofereix el sistema d’ ortodòncia invisible Invisalign, el pacient deu mantenir una excel·lent higiene dental i a més deu utilitzar els alineadors transparents, com a mínim, entre 20 i 22 hores al dia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*