Go to Top

Ortodòncia

Valoració

A la nostra  Clínica Dental, Estudi Dental Barcelona, comptem amb els tractaments d’ ortodòncia més sofisticats per a l’alineació de la dentadura.

Actualment existeixen diferents tipus de dispositius per al Tractament d’Ortodòncia. Des de l’Ortodòncia tradicional amb els Brackest de metall, fins a l’ortodòncia més avantguardista amb l’última tecnologia d’Ortodòncia Invisible anomenada Invisalgn.

alineador

Tot i que antigament l’Ortodòncia era un Tractament Dental dirigit majoritàriament al pacient infantil, avui en dia aquest tractament ha donat un gir i va dirigit tant als més petits com a qualsevol pacient adult, que tingui la necessitat i les condicions apropiades per a la seva aplicació.

Quan el pacient és un nen i presenta signes que indiquen que requereix el Tractament amb Ortodòncia, és important que sigui portat a la Clínica Dental, per a que sigui valorat per un Especialista en Ortodòncia que pugui aplicar tractaments preventius que guiïn el creixement de la seva boca. D’aquesta manera es podrà prevenir, que de grans, la maloclusió sigui molt severa i donat el moment de l’aplicació de l’Ortodòncia, el tractament sigui el més senzill possible.

Si pel contrari el pacient acudeix quan ja té totes les dents a la boca i ha finalitzat la seva fase de creixement, pacient adult, llavors s’aplicaran tractaments correctius que permetran alinear les teves dents.

TIPUS DE TRACTAMENTS D’ORTODÒNCIA

Tractaments  d’ortodoncia amb Brackets

Són els dispositius més utilitzats per a l’alineació dental. Existeixen diferents materials que proporcionen major discreció a l’hora de portat aquest tractament.

Els clàssics Brackets de Metall, són molt útils en Ortodòncia, però es veuen clarament quan el pacient els porta a la seva boca, per això, avui en dia estan dirigits als pacients joves. De tota manera, els Brackets de Porcellana i Safir permeten dissimular el tractament que s’està realitzant solen ser més utilitzats pels pacients adults.

Tractament d’Ortodòncia Invisible INVISALGN

Aquest tractament està dirigit a aquelles persones que desitgen alinear les seves dents amb Ortodòncia, però que mai s’han atrevit a fer-ho, per no portar a la seva boca, els clàssics brackets tant evidents o per por a les molèsties que aquests puguin ocasionar.

L’Ortodòncia Invisible Invisalign, tal com diu el sou nom, és totalment imperceptible, ningú nota que la persona porta a la seva boca aquest dispositiu.

Tractaments d’Ortopèdia Funcional

Estan dirigits exclusivament a pacients en fase de creixement, pacient infantil. Aquest tractament es porta a terme a través de dispositius, tant removibles com fixes, que guien el creixement millorant les condicions de la boca i millorant la posició de les dents del nen.

 També s’apliquen per suprimir aviat, hàbits que solen portar conseqüències a la dentadura alterant la seva alineació i, per tant,  produint maloclusions severes, més difícils de tractar a l’edat adulta.

ortopedia funcional ortodoncia en Barcelona

Qualsevol que sigui la necessitat del pacient, la nostra Clínica Dental a Barcelona, podem oferir l’alternativa que més s’ajusti a cada cas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*