Go to Top

Odontopediatria

Valoració

Odontopediatria (odontología dirigit a nens i adolescents)

La odontologia d’avui en dia està dirigida principalment a la prevenció de les malalties dentals, d’aquí la importància de portar els teus nens d’edats molt primerenques al dentista especialista en odontopediatria a Barcelona.

A la nostra clínica dental a Barcelona, contem amb un servei de odontopediatria dirigit especialment als més petits. El més important de la nostra atenció infantil és l’educació, si els ensenyem des de petits a cuidar la boca, com un hàbit diari i normal, segurament aconseguirem que mantinguin una bona salut bucal amb el pas del temps.

Prevenir és la millor maner de mantenir una boca sana. Portar als teus nens a una revisió amb el dentista un cop a l’any, assegurarà una boca saludable.

No sols treballem amb els nostres nens, també instruïm als pares per a que sàpiguen orientar els seus fills quan de la boca es tracti. Alguns cops els pares es pregunten:

“Des de quan haig de raspallar-li les dents al meu fill?”

“Cóm és la forma més correcta de raspallar les dents del meu petit?”

“Quina pasta dental haig d’utilitzar?”

dentistas especialistas en BarcelonaA Estudi Dental Bercelona, tenim resposta per a tots els teus dubtes. Pensem que és més important prevenir que curar, per això et convidem a que ens visitis amb el teu petit a partir dels 3 anys d’edat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*