Go to Top

Estètica Dental

Valoració

Avui en dia, la Imatge Personal, s’ha convertit en un requisit indispensable a la nostra vida diària. Això sense dubte, inclou Un Bon Somriure. A la nostra Clínica Dental, Estudi Dental Barcelona, oferim les tècniques d’ estètica dental més actualitzades i més sofisticades per a millorar el teu Somriure.

Estetica-Dental

TESTIMONI D’ESTETICA DENTAL A BARCELONA

 

CARILLES DENTALS DE PORCELLANA:

Aquest tractament d’estètica dental està indicat per a tot tipus de pacient que necessiti millorar el seu somriure, modificant les dents en posició, forma mida i color.

Carillas-de-porcelana

Per portar a terme aquest tractament l’Especialista en Estètica dental de la nostra Clínica Dental a Barcelona, realitza una sessió de fotos al pacient per tenir un Anàlisis Estètic. D’aquesta manera valorarà la forma de la cara, el color de la pell, la forma dels llavis, les asimetries facials i dissenyarà les dents de manera personalitzada amb la forma, color i mida més adient per a cada cas.

encerado-carillas

Posteriorment es realitza un Encerat Diagnòstic, per mostrar al pacient el disseny del seu somriure. Això permet modificar algun detall, si el pacient així ho desitja. Una vegada determinada la posició, forma, la mida i el color definitiu es procedeix a realitzar i a instal·lar Les Carilles de Porcellana.

Carillas-de-porcelana

MICROCARILLES I CARILLES LUMINEERS

Amb aquests tractaments, es poden realitzar canvis de posició, color i/o forma de les dents. Sense Tallat Dental.

El procediment inicial és similar al descrit en les Carilles de Porcellana i una vegada aprovat l’encerat diagnòstic, es procedeix a la confecció i cementat de les Carilles de Porcellana sense tallat Dental.

lumineers

CORONES TOTAL-PORCELLANA

Aquest tractament d’ estètica dental, esta dirigit a pacients que requereixen més que una modificació estètica de les seves dents anteriors, és a dir, dents que a més de tenir algun problema de posició, forma, mida o color, també presenten pèrdua d’estructura dentaria per càries o per fractures dentals. En aquest, com en tots els procediments del sector anterior, serà necessari realitzar un anàlisi estètic i un encerat diagnòstic del cas.

coronas-total

Quan es porten a terme aquests tractaments, en algunes ocasions, les dents ha sigut desvitalitzades, és a dir, se’ls hi ha tret el nervi i per tant, requereixen de la instal·lació d’un pal de fibra de vidre i una reconstrucció de composite abans del tallat dental. Un cop restaurada i tallada la dent, aquesta portarà per un període de temps curt, una corona provisional, que al final es reemplaçarà per la Corona Total-Porcellana.

CARILLES DE COMPOSITE

Aquest tractament esta dirigit als pacients que requereixen Canvis Lleus en el seu somriure. El procediment inicial és similar al de les Carilles de Porcellana, ja que també es realitzarà un Anàlisi Estètic i un Encerat Diagnòstic, per després culminar amb la realització de les carilles de composite.

carillas-composite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*