Sedació conscient - Clínica Dental Barcelona, Estudi Dental Barcelona
Go to Top

Sedació conscient

Valoració

La Sedació Conscient a la Clínica Dental

Amb el procediment de la sedació conscient a la clínica dental, es busca arribar a un estat de control de l’ansietat del pacient, mitjançant la depressió controlada del sistema nerviós central.

Se li diu sedació conscient, perquè el pacient es capaç de respirar normalment y de respondre a tots els estímuls y comandaments verbals que se li sol·licitin.

Aquest procediment, a demés de ser beneficiós per al pacient, també facilita el treball del dentista, que en general, pot realitzar més ràpidament el tractament dental, quan el pacient està sota els efectes de la sedació conscient.

Aquest procediment de sedació conscient a la clínica dental, es realitzat per un metge anestesista, que supervisarà al pacient en tot moment, mentre el dentista s’encarrega de realitzar el tractament dental.

A l’Odontologia, el procediment de sedació conscient, en general està indicat a:

  • La por extrema al dentista
  • Tractaments dental intensius o procediments que requereixin moltes hores a la cadira dental.

En el casos on hi ha pànic al dentisita, aquesta teràpia resulta molt positiva per al pacient, ja que dit pacient no se’n assabenta pràcticament de res del que se li esta realitzant, de manera que es troba totalment relaxat, a demés no se’n recordarà del procediment, per la qual cosa sortirà de la clínica dental, amb una sensació de tranquil·litat que li ajudarà, a superar la por al dentista.

Respecte als tractament de llarga duració, l’ús de la sedació conscient a la clínica dental, permetrà que el dentista avanci gran part del tractament, sense que el pacient es senti cançat d’haver estat tantes hores amb la boca oberta.

Altres indicacions per el procediemtn de la sedació concient a la clínica dental

Pacients disminuïts psíquics

En el cas de pacients que tenen dificultat per adaptar-se a la consulta dental, aquest procediment, no sols facilita al dentista poder tractar-los d’una forma més ràpida i eficient, si no que en certa manera, disminueix el nivell de sofriment o estrés, que el tractament dental pot generar en aquest tipus de pacients

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*