Go to Top

Tractaments d’estètica dental

Amb els tractaments d’estètica dental, el dentista especialista, aportarà un canvi positiu en el teu somriure i no només ajudarà a millorar el teu somriure i la teva aparença, sinó que fins i tot ajudarà a millorar la teva autoestima i la confiança.

Actualment, l’estètica dental ha evolucionat de tal manera, que els dentistes especialistes, poden posar remei a les preocupacions dels pacients, d’una manera funcional i estètic.

L’estètica dental ha evolucionat des de la simple substitució i la restauració de les dents danyats, fins a incloure una extensa gamma de procediments estètics. Aquests procediments, inclouen el blanquejament dental, les restauracions estètiques de composite, les carilles de porcellana, carilles de composite, corones estètiques de porcellana, ortodòncia estètica, implants dentals i molt més.

Amb l’adveniment dels nous materials i tècniques, sumat a les habilitats artístiques de l’especialista, s’obtenen resultats excepcionals en els tractaments restauradors. El dentista especialista manipula la llum, el color, la il · lusió, la forma i l’aspecte, per generar un resultat més estètic.

Els avenços en el camp dels materials i dels procediments dentals, han augmentat àmpliament les possibilitats del tractament estètic. En una societat competitiva i moderna com la nostra, en general, una aparença agradable representa un impuls per aconseguir l’èxit, tant en l’àmbit professional com en el personal. Més a causa que la boca és un dels punts focals més importants de la cara, no és de sorprendre’ns, que el somriure jugui un paper significatiu en com ens percebem a nosaltres mateixos i en com ens perceben les persones que ens envolten.

Amb l’ajuda del dentista especialista en estètica de la nostra clínica dental a Barcelona, és possible obtenir, l’aspecte que sempre has desitjat per el teu somriure.

Els últims avenços en materials i tècniques dentals, ofereixen restauracions, que són gairebé tan forts, com les dents naturals.

Tractaments d’estètica més utilitzats:

Entre els tractaments d’estètica més sol · licitats, es troben les facetes de porcellana. Aquestes són làmines molt fines de porcellana, emprades per recrear l’aparença natural de les dents, mentre que també proporcionen força i resistència. És sovint el material d’elecció per a aquells que busquen fer modificacions en la posició, o per canviar la forma, la mida i / o el color de les dents.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*