Go to Top

Serveis especials

Valoració

SERVEIS ESPECIALS

Perquè a sabem que ets diferent, a Estudi Dental Barcelona, ens esforcem per oferir-te just el que busques.

SEDACIÓ CONSCIENT

Si ets un pacient que té Molta Por a anar al Dentista, no deixis de tractar la teva boca, doncs a la nostra Clínica Dental a Barcelona, t’oferim un servei a la teva mida. La Sedació Conscient, és un procediment a on un metge anestesiòleg, t’administrarà una medicació per a que et sentis totalment còmode durant el tractament d’aquesta manera, no sentiràs sensació d’angoixa, ni recordaràs la visita quan surtis de la clínica.

TRACTAMENTS INTENSIUS

Si ets de les persones que no pares, pel teu treball o per la teva família i deixes passar aquell Tractament Dental que des de fa tant de temps hauries de fer, no ho dubtis, vine a visitar-nos, programarem sessions llargues i intenses, que permetran avançar tot el tractament, en la menor quantitat de cites possibles.

DENTS EN 1 DIA

Les teves dents són molt importants, encara que saps que estan en molt mal estat, no les vols extreure, per por a veure’t sense elles. Actualment hi ha tècniques que permeten realitzar el procediment d’implants amb càrrega immediata, és a dir, tractament d’Implants Dentals amb dents en un dia. Vine a la nostra clínica Dental i valorarem el teu cas, per saber si ets candidat per aquest tractament.

URGÈNCIES SENSE CITA PRÈVIA

Si tens molt dolor i no saps a qui acudir, no dubtis en trucar-nos, totes les tardes de dilluns, dimarts i dijous, podem atendre la teva urgència. Valorem el teu cas, t’indiquem la millor opció i si es tractable i tu ho desitges, podem portar a terme el tractament en el mateix moment. no esperis dies per a una visita, nosaltres et valorem sense compromís.

CANVI RADICAL

No t’agrada somriure? T’avergonyeixes del teu somriure? Tens les dents tacades o molt curtes? Ensenyes molta geniva? Tens espais entre les dents que no t’agraden i t’estimaries tancar-los? Si vols un canvi radical al teu somriure, nosaltres t’oferim el que necessites. Som un centre especialitzat en Estètica Dental i comptem amb professionals altament capacitats i amb els tractaments més sofisticats en aquesta àrea.