Casos d'implants dentals
Go to Top

Casos d’Implants Dentals

Valoració

Al nostre apartat de Casos Clínics d’Implants, podràs descobrir totes les possibilitats que t’oferim a la nostra Clínica Dental a Barcelona, per recuperar les teves dents. Mitjançant l’aplicació d’aquest tipus de tractaments, l’Especialista en Cirurgia, és capaç de reposar les peces que falten a la teva boca i tornar-te la possibilitat de mastegar correctament, millorant la teva qualitat de vida.

A Estudi Dental Barcelona, ens preocupem per la teva salut i t’oferim aquest tipus de Tractaments d’Implants Dentals, perquè sabem les dificultats que representa la falta dental.

Entre els Tractaments d’Implants Dentals que oferim a la nostra Clínica Dental a Barcelona i que podràs valorar en aquesta secció, trobaràs:

Implants Dentals Unitaris (reposició d’una sola peça).

Rehabilitacions Orals Complertes amb Implants Dentals (tractaments dirigits a pacients edèntuls totals, és a dir, amb absència de totes les dents).

Càrrega immediata sobre Implants Dentals (Dents en 1 dia).

Pròtesis sobre Implants dentals Lliures de Metall.

Pròtesis sobre Implants Dentals de resina.

També podràs observar les últimes tècniques disponibles i que utilitzem a la nostra Clínica Dental a Barcelona, per a preparar l’àrea a on es col·locaran els implants dentals. Aquestes tècniques estan dirigides per a qui no te suficient estructura òssia (os), per a l’aplicació del tractament.

Navega per aquesta secció i observa totes les possibilitats que ofereix aquest tipus de tractament, a qui ho necessiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*