Go to Top

Casos de Periodòncia

Valoració

A aquesta secció podràs observar com pacients que presenten Malaltia Periodontal avançada, són tractats i instruïts, per al manteniment de la salut bucal.

Per al tractament de la Malaltia Periodontal, bé sigui Gingivitis o Periodontitis, comunament coneguda com a Piorrea a Barcelona. L’objectiu principalment de l’Especialista en Periodòncia, a més de l’eliminació de la tosca allotjada a les dents, és instruir al pacient que pateix de la malaltia, en com ha de realitzar la seva neteja bucal diària, ensenyant-li la tècnica de raspallat correcta i els medis de neteja auxiliars, que existeixen per a complementar la seva neteja bucal.

Observant aquests casos, podràs valorar, si ets un candidat per aquest tipus de tractament, sobretot, perquè si la teva boca presenta un estat similar, has de tractar la teva condició, quan més aviat possible, a la teva Clínica Dental a Barcelona, per prevenir la pèrdua dentària que pot donar-se, quan el pacient presenta una Malaltia Periodontal avançada (piorrea).