Microcarilles de porcellana - Clínica Dental Barcelona, Estudi Dental Barcelona
Go to Top

Microcarilles de porcellana

La tecnologia adhesiva disponible avui en dia, permet dur a terme tractaments innovadors com les microcarilles de porcellana, és a dir, carilles de porcellana sense tallat dental . Aquest és un tractament molt conservador, que assegura l’èxit, en molts casos de estètica dental.

Seguint acuradament els protocols clínics que exigeixen les avançades tècniques d’adhesió, és possible corregir la problemàtica estètica de cada pacient. En l’actualitat les restauracions de ceràmica adherida , tenen un paper protagonista en l’àrea dels tractaments dentals. Rehabilitar una dent amb un material translúcid i d’alta resistència, és sens dubte la clau de l’èxit. Les possibilitats estètiques per a aquest tipus de tractament són incalculables.

Actualment amb les microcarilles de porcellana , el especialista en estètica dental, pot assolir resultats estètics predictibles i de molt alt nivell , sense que sigui necessària la remoció de teixit dental sa. Les microcarillas són làmines supèrflues, amb un gruix similar al de les lents de contacte, el que permet dur a terme el procediment sense anestèsia i sense tallat dental.

Aquestes carilles de porcellana sense tallat dental, poden fer realitat un somriure bonica, d’una forma no invasiva i ràpida. En la majoria dels casos, el tractament d’estètica dental amb l’ús de les microcarilles de porcellana, pot ser completat en tan sols 2 sessions.

Indicacions per a les microcarilles de porcellana

Aquest tractament pot ser aplicat en pacients amb diastemes (espais entre les dents), en pacients que desitgen millorar i canviar la forma dental o per transformar uns dents enfosquides en un somriure blanca i fresca.

Avantatges de les microcarilles

  • Proveeix un blanquejament permanent.
  • Reforça l’esmalt debilitat o esquerdat.
  • El pacient no pateix la sensibilitat postoperatòria, que ocorre en alguns casos amb la tècnica de carilles de porcellana convencional, a causa de que l’adhesió es du a terme directament sobre l’esmalt.
  • Evita la reducció d’estructura dental, el que el converteix en el tractament d’elecció, per a modificacions de color o de forma, en casos senzills.

    Amb les últimes tècniques i materials disponibles, és possible obtenir resultats estètics atractius i duradors, sense necessitat de preparació o amb només una mínima preparació. Mitjançant un correcte diagnòstic, una minuciosa programació i l’ús de programes informàtics d’última generació per al disseny del somriure, els especialistes en estètica dental , són capaços de realitzar caretes de ceràmica mínimament invasives, amb un nivell d’èxit i predictibilitat molt elevat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*